ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

ÇEDD Yönetim Kurulu Üyeliği Adayları


Değerli hocalarım ve Sevgili arkadaşlar,
Derneğimizin 12 Mayıs 2024 Pazar günü e-genel kurulda yapılacak olan genel kurul toplantısında yönetim kurulu için aday olduğumu bildirmek istiyorum. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun oldum. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimimi 2016 yılında Başkent Üniversitesi'nde, Çocuk Endokrinolojisi yan dal eğitimimi 2021 yılında Ege Üniversitesi'nde tamamladım. 2023 yılından itibaren İzmir Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Kliniği’nde çalışıyorum. Bu süre zarfında Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği bünyesinde yaklaşık 3 yıl kadar yandal araştırma görevlileri temsilcisi görevinde bulundum. Temsilcilik döneminde derneğimizin sosyal medya hesaplarını yönetmeye yardımcı oldum, e-bültenler oluşturarak üyeleri dernek faaliyetlerinden haberdar etmeye çalıştım. Derneğimiz bünyesinde tanı algoritmalarını barındıran ‘CEDD rehber’ in içerik geliştiricileri arasında yer aldım. Son olarak da uluslararası çocuk endokrinolojisi ve çocuk diyabeti derneklerinin genç gruplarında yer alarak edindiğim tecrübeler ile derneğimizin alt çalışma grubu-genç çocuk endokrinologlar grubunun oluşturulması düşüncesini bu konuda yönerge oluşturarak sunmaya çalıştım.
Uygun görmeniz ve desteklemeniz durumunda üyesi olmaktan mutluluk duyduğum camiamıza derneğimizin yönetim kurulu üyesi olarak katkı sunmak istiyorum ve bu nedenle desteğinizi rica ediyorum.
Saygılarımla

ÇEDD Yönetim Kurul Üyeliğine adayım. Kısa özgeçmişim ektedir.
Saygılarımla...

Başvuru Eki

ÇEDD Yönetim Kurulu'nda görev almak istiyorum.

Lisans Eğitimi: 1988-1994 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Diyarbakır
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi: 1997-2002 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Erzurum
Çocuk Endokrinoloji Uzmanlık Eğitimi: 2002-2005 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Erzurum
Öğretim Üyeliği: 2003- Halen devam ediyor.

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

12 Mayısta yapılacak seçimde dernek yönetim kuruluna aday olduğumu bildirmek istiyorum.

•Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2008 yılında mezun oldum, Pediatri ve Çocuk Endokrinolojisi Uzmanlıklarımı sırası ile Marmara ve Çukurova Üniversitesinde tamamladım. Sonrasında Şanlıurfa’da 1,5 yıllık devlet hizmet yükümlülüğü görevini tamamladım. Halen Çukurova Üniversitesi Çocuk Endokrinolojisi Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Bilimsel çalışmalarımı genel olarak endokrin hastalıkların genetiği üzerine yoğunlaştırdım. Dernek yönetimine aday olmamdaki ana motivasyon, yandal ve pediatri asistanlarının çocuk endokrinoloji eğitimine katkı sağlamak.
Ayrıca hazırlamış olduğum pdf dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Başvuru Eki

Çocuk Endokrin ve Diyabet derneği yöetim kuruluna aday olmak istiyorum.
Gereğini arz ederim

12.05.2024 tarihinde yapılacak olan genel kurulda derneğimiz yönetim kurulu üyeliği için aday olmak istiyorum. Özgeçmişimi ekte sunuyorum.
Saygılarımla

Başvuru Eki

Sayın hocalarım
Ben Doç Dr Melikşah Keskin
Etlik Şehir Hastanesi’nde çalışmaktayım.
Derneğimizin 12.05.2024 tarihinde yapılacak olan e-genel kurulunda yönetim kurulu adayı olduğumu belirtmek isterim

Saygılarımla

Sevgili Hocalarım ve Arkadaşlarım 12 Mayıs'ta yapılacak dernek yönetim kuruluna aday olduğumu bildiriyor ve kısa özgeçmişimi paylaşıyorum. Bütün arkadaşlarıma başarılar ve sonucun herkes için en iyisi olmasını diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Başvuru Eki

Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi ve S.B.Ü. Gülhane Tıp Fakültesinde görev yapmaktayım. 2013 yılından beri derneğimizin üyesiyim. Önümüzdeki dönem için yönetim kurulunda görev almaya adayım.
Saygılarımla

ÇEDD Yönetim Kurulu üyeliği için adaylık başvurumun işleme alınması için gereğini arz ederim.

Saygılarımla.

Başvuru Eki

Değerli Öğretim Üyeleri ve Sevgili Arkadaşlar,
2024-2027 Dönem ÇEDD Yönetim Kuruluna aday olduğumu önceki dönem çalışmalarıma devam etmek ve geliştirmek için desteklerinizi bekliyorum . Kısa özgeçmiş ektedir.
Sevgi ve Saygılarımla.

Başvuru Eki
Adaylık başvurum. Başvuru Eki
10-05-2024