ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

Birinci Yılımız Dolmak Üzere


1 yılın sonunda bir değerlendirme

 

Değerli hocalarım, sevgili arkadaşlar,

Öncelikle hepinize selam ve saygılarımı sunmak istiyorum. Derneğimiz web sitesi 1 yılını doldurmak üzere. Şimdiye kadar tüm katkısı olan hocalarımıza ve arkadaşlarımıza şükranlarımı sunmak istiyorum.
Derneğimiz web sitesinin site giriş oranlarının hızla artmasına rağmen  ne yazıkki bu 1 yıllık dönemde derneğimiz web sitesinin üyelerimizden yeterli ilgiyi gördüğünü söylememiz mümkün görünmemektedir. Daha yoğun ilginizi beklemekteyiz. Maalesef birçok üyemizin derneğimiz web sitesine hiç giriş yapmadıklarını saptamış bulunmaktayız. Özellikle  olgu sunumu ve yeni açılan tartışma sayfasına hocalarımızın ve arkadaşlarımızın daha fazla ilgi göstermeleri, değerli zamanlarından çok az bir kısmını burada harcamalarını,  bilgilerini ve deneyimlerini üyelerimizle paylaşmalarını arzu etmekteyiz.Yapacağınız yorumların ve katkıların bizlerin çalışma ve yeni projeler geliştirme azmimizi yaptığınız övgülerden daha fazla artırdığını da ifade etmek isterim.
Web sitemizin şu ana kadar yeterli haber desteği aldığını da söylememiz mümkün gözükmüyor. Lütfen yurtiçi-yurtdışı  yaptığınız, yapmayı planladığınız faaliyet, toplantı vb ile ilgili bize haber desteği yapın.
 
Web sitemizdeki tartışma bölümlerinin amacının akademik uslüp, karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde  değerli hocalarımızın ve arkadaşlarımızın bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. Bundan sonra da yapılacak yorumların bu anlayış içinde olacağından emin olarak site editörünün onayından geçtikten sonra yayınlanacağını da duyurmak istiyorum. Bu yolla yorum yaptıktan sonra değişiklik yapmak istemeniz halinde 24 saat içinde  tekrar yorumunuzu düzeltmeniz de  mümkün olacaktır.

Kullanıcı adı ve şifresini unutan yada henüz alamayan hocalarımızın benimle temas kurmasını rica ediyorum. Bunun dışında her konuda yardıma hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Şu an Türkiye'de benzeri olmayan ve çok önemli bir hizmet olduğunu düşündüğümüz derneğimiz web sitesine gerçekten güzide bir topluluk olan çocuk endokrinoloji camiasının sahip çıkacağınızdan emin olarak saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum

Dr. Bumin N. Dündar

17-02-2015