ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

“BÜYÜMENİN KORUYUCULARI“ BİLİNÇLENDİRME KAMPANYASI


Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimiz bünyesinde Merck’in katkılarıyla boy kısalığı  ve çeşitli nedenleri hakkında ebeveynlerde farkındalık oluşturmak amacıyla, “Büyümenin Koruyucuları” isimli bir bilinçlendirme kampanyası hazırlandı. Hem aileleri bilinçlendirmek hem de çocukların dikkatini çekmek için hazırlanan; anne, baba, doktor ve hemşireyi simgeleyen “Büyümenin Koruyucuları” karakterlerinin tanıtıldığı Facebook ve Instagram sayfaları aktif olarak yayına başladı.

Sosyal medya sayfalarının linkleri aşağıdaki gibidir,

http://www.cocukendokrindiyabet.org/

https://www.facebook.com/buyumeninkoruyuculari/

Yıl boyunca devam edecek dijital kampanyanın yanı sıra çocuklar ve ebeveynlerin bir arada olacağı çeşitli etkinlikler ve bilinçlendirme toplantıları yapılması planlanıyor. Bilinçlendirme kampanyası kapsamında, hastanelerde ve kamuya açık bazı alanlarda dağıtılmak üzere  çeşitli bilgilendirici broşürler ve çizgi roman karakterlerine benzeyen kahramanlarımızın görsellerini içeren karton boy cetvelleri hazırlandı.

Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği olarak,  boy kısalığı ve nedenlerine dikkat çekmek ve sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmak için Büyümenin Koruyucuları bilinçlendirme kampanyasını halkımızın bilgi ve kullanımına sunduk.

Yararlı olması dileğiyle,

19-02-2018