ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

Diyabet Grubundan Ata'ya Ziyaret


Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği Diyabet Grubu 14 Kasım 2017 diyabet etkinliği olarak atamızı ziyaret ettik. Diyabet grup Başkanı Prof. Dr. Zehra Aycan derneğimiz adına Anıtkabir’de düzenlenen törende mozaleye çelenk koydu, Anıtkabir defterine yazı yazdı. Dr. Sami Ulus, Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ekibi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. İlknur Arslanoğlu ve ekibi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Peyami Cinaz ve ekibi, Ankara Çocuk Hematoloji Onkoloji eğitim araştırma hastanesi ekibi, Ankara Keçiören Eğitim ve araştırma hastanesi ekibi diyabet hastaları ve aileleri ile birlikte törene katıldılar. Tören sonrası diyabetli çocuklar ve aileleri ile Anıtkabir müzesi gezildi.

Ayrıca diyabet farkındalığını arttırmak için hazırlanan broşürler hastanelere, eczanelere, işyerlerine, otobüs duraklarına asıldı ve dağıtıldı.

Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği Diyabet Grubu 14 Kasım 2017 diyabet etkinliği olarak atamızı ziyaret ettik.Diyabet grup Başkanı Prof. Dr. Zehra Aycan derneğimiz adına Anıtkabir’de düzenlenen törende mozaleye çelenk koydu, Anıtkabir defterine yazı yazdı. Dr. Sami Ulus, Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve ekibi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. İlknur Arslanoğlu ve ekibi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Peyami Cinaz ve ekibi, Ankara Çocuk Hematoloji Onkoloji eğitim araştırma hastanesi ekibi, Ankara Keçiören Eğitim ve araştırma hastanesi ekibi diyabet hastaları ve aileleri ile birlikte törene katıldılar. Tören sonrası diyabetli çocuklar ve aileleri ile Anıtkabir müzesi gezildi.

Ayrıca diyabet farkındalığını arttırmak için hazırlanan broşürler hastanelere, eczanelere, işyerlerine, otobüs duraklarına asıldı ve dağıtıldı.

           
           
           
25-12-2017